epoksi podovi1

Epoksidni podovi danas nalaza sve veću primenu u objektima koji udovoljavaju i najrazličitijim zahtevima. Predviđeni su za proizvodne hale, magacine, markete, škole, pekare,

autoperionice, tehničke preglede, klanice, skloništa, benzinske pumpe, livnice, sokare, mlekare, šećerane, štamparije, stepeništa, bazene za kupanje, garaže, terase, dnevne sobe, kuhinje itd. Postoji više vrsta epoksidnih podova, u zavisnosti od namene vašeg objekta. Za postavljanje ove vrste podova potrebno je obezbediti dobru podlogu. Epoksidni pod može biti samo premaz preko betona i njegov izgled zavisi od toga koliko je podloga ravna tj taj premaz ne može da pokrije rupe i neravnine, a može biti sa puniocima tj da bude debljine 2mm i više tj može ići po potrebi do 10mm, a novije varijante sa šarama su zadovoljile i estetske zahteve i za postavljanje u stanovima i kućama. Zavisno od dodataka mogu biti veoma otporni na hemikalije i imati veliku mehaničku otpornost i ostalo po potrebi.
Toliko za sada biće dalje detaljnije prema područjima primene tj industrijski podovi, ustanove i poslovni prostori, kućna primena itd.

Podovi

Pretraga

Kontaktirajte nas

tel

SP "BARAČ"
75400 ZVORNIK, BOSNA I HERCEGOVINA
Tel: +387 66 420 372
E-mail: barac.epoksidnipodovi@gmail.com

 

Gostiju na sajtu

Ko je na mreži: 129 gostiju i nema prijavljenih članova